Преземете ги видеата на TikTok без воден печат бесплатно

TikDownload.app е еден од најдобрите симнувачи на TikTok достапен на Интернет за преземање видео tiktok без воден печат. Не треба да инсталирате софтвер на вашиот компјутер или мобилен телефон; сè што ви треба е видео врска TikTok, а целата обработка е направена на нашиот крај за да можете да преземате видеа на вашите уреди со еден клик.


3 лесни чекори за преземање видеа на TikTok Без воден печат

1. Посетете https://www.tiktok.com на вашиот компјутер (оваа врска се отвора во нов прозорец)

2. Пребарајте го видеото што сакате да го преземете (по корисничко име)

3. Копирајте ја врската/URL-то на видеото од URL лентата на вашиот прелистувач и ставете ја во полето погоре.

Врската треба да изгледа вака: https://www.tiktok.com/@username/video/xxx


Како да преземете видеа на TikTok на iPhone/Android

1. Отворете ја апликацијата TikTok на вашиот телефон

2. Пронајдете и изберете го видеото на TikTok што сакате да го преземете

3. Допрете го копчето “Сподели”, а потоа на копчето “Копирај линк”. Потоа ставете ја врската во полето погоре.


Зачувајте видеа на TikTok на компјутер

TikDownload.app е бесплатна алатка преку Интернет која ќе ви помогне да ги преземете видеата на TikTok mp4 без воден печат. Зачувај Tik Tok со најдобар квалитет во MP4 формат на датотека со HD резолуција.