Shkarko TikTok Video pa Filijëra Për Lirë

TikDownload.app është një nga më të mirë TikTok Downloader dispozicion online për të shkarkuar video tiktok pa një ujëra. Ju nuk keni nevojë të instaloni ndonjë softuer në kompjuterin tuaj ose telefonin celular; të gjitha që ju duhet është një lidhje video TikTok, dhe të gjitha përpunimet janë bërë në fund tonë kështu që ju mund të shkarkoni video në pajisjet tuaja me një klik të vetëm.


3 Hapat e lehtë për të shkarkuar TikTok Video No Watermark

1. Vizitoni https://www.tiktok.com në kompjuterin tuaj (kjo lidhje hapet në një dritare të re)

2. Kërkoni videon që dëshironi të shkarkoni (me emrin e përdoruesit)

3. Kopjoni lidhjetin/url të videos nga shiritin e url të shfletuesit tuaj dhe ngjiseni në kutinë e mësipërme.

Lidhja duhet të duket kështu: https://www.tiktok.com/@username/video/xxx


Si të shkarkoni TikTok Video në iPhone/Android

1. Hapni aplikacionin TikTok në telefonin tuaj

2. Gjeni dhe zgjidhni videon TikTok që dëshironi të shkarkoni

3. Prekni butonin “Share” dhe pastaj butonin “Copy Link”. Pastaj ngjisni lidhjen në kutinë e mësipërme.


Ruaj TikTok Video në PC

TikDownload.app është një mjet falas online për t'ju ndihmuar të shkarkoni TikTok mp4 video pa një ujëra. Ruaj Tik Tok me cilësinë më të mirë në një format file MP4 me rezolucion HD.